vineri, 20 iunie 2008

Sa spunem NU hi5-ului !

Moarte si demolare serviciului online de agatzat!

Ciuma s-a propagat repede in ultimii 2 ani si orice pustanel de 12 ani poate sa o agatze pe una de 30 de ani, datorita celui mai bun serviciu de ‘taraba a idiotilor’. Pe taraba se expun, de la penisuri de manelisti, la poze cu florile din gradina vecinului.

Virginele se dau in stamba cu poze cu ciorapi plasa, sperand sa prinda in plasa lor vreun deflorator, care sa le dea iubire. Baietii cu cosuri si cu antebrat obosit se rup in poze dark, in the park, Linkin Park, cu tricouri care mai de care mai obosite si gaurite. Filmulete, poze, melodii, un univers intreg este expus pentru ca tu, ala care navighezi, sa ‘cunosti’ o persoana care in viata reala nu va fi niciodata decat un 1% a ceea ce vezi acolo…


Nici ca putea sa surprinda mai bine ‘Febra Hi5′….Tot respectul pentru cei ce folosesc serviciul strict pentru a-si regasi prietenii sau fostii colegi, dar aceia sunt foarte putini. Restul, marea majoritate ies la agatzat… n-au nici macar curajul sa-si posteze o fotografie proprie, dar nici bunul simt de a nu lua de pe net prima fotografie care le pica la mana si de a pune acolo sustinand ca este a lor… Cat de incult poti fi sa-ti upload-ezi fotografiile inainte de a le roti? E treaba de un 'click'. Nu trebuie sa fi expert in computere sau programare sa faci treaba asta. Probabil se cred mai interesanti daca esti nevoit sa rasucesti monitorul ca sa-i poti vedea in pozitia normala.

Masculi feroce si femei fatale, care in realitate sunt complexatzi de propria imagine, de viatza lor, isi creaza o lume proprie, o realitate paralela in care sunt in centrul atentiei. Pustani, ce-si petrec toata noaptea navigand pe site-uri XXX, nu contenesc a vizita toate profilurile a caror fotografii le trezesc … instinctele primare.
Vezi persoane …. desi este impropriu spus ‘persoana’, profiluri, cu mii de prieteni. … dar oare cati prieteni au ei in viatza de zi cu zi. Poate nici unul pentru k n-au timp sa mai iasa din camera, sa se dezlipeasca de monitorul computerului.

Sumbru e viitorul ce ne asteapta. Indivizi izolatzi, care stand fatza in fatza la aceeasi masa vor prefera sa-si trimita SMS-uri sau sa-si scrie pe Mess decat sa poarte o conversatie….

Oare ce ne mai asteapta ?!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tind sa cred ca esti cam pesimist;foarte adevarat ceea ce (cam polemic ce-i drept)punctezi tu acolo.:) ceva impotriva ciorapilor plasa totusi?eh..sunt momente cand dau bine:)si,cei drept,n-am vazut sa se planga vreodata barbatii ca femeile arata prea bine.